Jeftino su preuredili podrum, a fotografije otkrivaju zbog čega im je ovo nova omiljena soba u kući

5K
Ova obitelj pokazala je kako su jeftino preuredili podrum obiteljske kuće i zbog čega im je ovo, kako oni kažu, nova najdraža soba u kući.

Bračni par ima dijete pa je podrum korišten uglavnom kao prostorija za igranje. Dijete je u njemu imalo dovoljno mjesta za trčkaranje po sobi kad je vani loše vrijeme. Igračke su smjele biti razbacane po cijelom podrumu, praktički je izgledao kao malo igralište.

Budući da dijete više nije toliko malo i ne treba mu toliko igračaka, roditelji su odlučili podrum preurediti u dnevni sobu / sobu za gledanje filmova. Nisu uložili puno novca i sve su uglavnom napravili sami. Pogledajte kako je njihov podrum izgledao nakon radova.

Vezano

Popularno

Najnovije

7 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
imbrica   •  15 svibnja 2019
istina, ali ima dobrih, a i loših trendova... ovaj je definitivno LOŠ!
nebu_mene_nigdo_pa_ni_index   •  15 svibnja 2019
@imbrica, a što bi radili kad ne bi bilo trendova. Tko se sjeća unutarnjih kamenih zidova?
imbrica   •  15 svibnja 2019
bio sam neki dan u jednoj "kompaniji" koja je uselila u novi prostor tip top uređen kat + tavan, i ekipa je uredno dio zidova "obukla" u ovom stilu, u neuredno ispiljene, neobrađene daske.... WTF!! otprilike kao da se posereš u Louvreu! STvarno ne razumijem kojim su motivima vođeni "arhitekti" i " dizajneri" koji smišljaju ovakve gadosti...
cross1   •  15 svibnja 2019
Nije, amater je koristio daske
CountD   •  15 svibnja 2019
jel to palete rastavio