Ovaj slijepi pas živio je u groznim uvjetima, a onda su došli dobri ljudi. Pogledajte ga danas

11K
Na Uskrs 2018. godine, volonteri za životinje iz nehumanih uvjeta spasili su pse iz stare oronule kuće u Mađarskoj. Psi su bili pothranjeni, iscrpljeni i na samrti. Jedan od njih, Marshmallow bio je slijep. Zbog toga mu je bilo još teže doći do hrane i vode. Dijagnosticirani su mu srčani problemi i bilo je očito da ne bi još dugo ovdje preživio.

Uvjeti u kojima su psi živjeli

Volonteri su rekli da im se srce slomilo kada su vidjeli te sirote pse, bez vode, hrane i ljubavi kako u gomili smeća traže bilo kakvu hranu. Posebno se tu isticao Marshmallow, pas star 11 godina.
Ovi dobri ljudi nisu mogli dopustiti da psi više pate.
Jedna volonterka znala je da Marshmallow u svom stanju nema nikakve šanse da ga itko udomi, a da u skloništu za životinje ne bi dugo preživio. Odlučila je udomiti Marshmallowa i pružiti mu dom pun ljubavi. Trebalo je nadoknaditi svu tu patnju koji je ovaj sirotan prošao.
Pobrinula se da dobije najbolju veterinarsku skrb i iako je bio u jako lošem stanju i bilo je pitanje dana kada će ju napustiti, Marshmallow se izborio - nevjerojatan tim veterinara, dr. Tierarzt Peter Rippel i dr. Bettina Rippel-Rachlé spasio je njegov život.
Oporavak je dugo trajao, ali uz ljubav koju je dobio od volonterke Marshmallow je zaliječio sve svoje rane. I one fizičke i emocionalne.
Volonterka je zavezala zvončiće na svoj gležanj i na svog drugog, također spašenog psa, Aidu i tako pomogla Marshmallowu da se uz pomoć zvuka orijentira u svom novom domu.
Marshmallow je sada najživahniji i najveseliji pas u svom kvartu. Voli duge šetnje, iako ne može vidjeti kuda ide. Voli spavati na mekim krevetima a omiljeno mu je kada ga se mazi po trbuhu. :)

Kakav smiješak :)

Promjena je ogromna

Vezano

Popularno

Najnovije

1 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
henesy666   •  27 listopada 2019
sada je sretan