Pixar je predstavio prve kadrove za svoj novi film "Soul" koji govori o smrti

2K
Foto: Youtube
Pixar nam je dao takva remek djela kao što su 'Up' i 'Coco' koja nas ne samo drže zalijepljenim za ekran, već i izazivaju neke zaista duboke emocije u našim srcima.

Zbog toga nije iznenađujuće da su nakon što je tvrtka najavila svoj novi projekt ljudi bili prilično oduševljeni njime. Prvi trailer za 'Soul' upravo je izašao i već ima više od 3 milijuna pregleda na YouTubeu. :)

Pixar je predstavio trailer za njihov sljedeći film, a u filmu je riječ o smrti i reinkarnaciji

Animirana avanturistička filmska komedija 'Soul' prati život Joea Gardnera, učitelja glazbe u srednjoj školi, koji je dugo sanjao o izvođenju jazz glazbe na pozornici.

Kad konačno postigne priliku za to nakon impresioniranja drugih jazz glazbenika tijekom uvodnog čina u "Half Note Clubu", njegov se san potpuno raspada kada doživi nesreću koja odvoji njegovu dušu od tijela.
Gardnerova duša tada se prevozi u "You seminar", centar u kojem se duše razvijaju i stječu strasti prije nego što se prenesu na novorođeno dijete.

Tamo Joe mora surađivati s drugim dušama kako bi se vratio na Zemlju. Tamo upoznaje "22" , dušu s nejasnim pogledom na život nakon što je godinama bila zarobljena u "You Seminaru".
Film bi trebao biti objavljen 19. lipnja 2020.godine, a u glavnoj ulozi glumi Jamie Foxx. Režija je Pete Doctera, a producent Dana Murray. Scenarij su napisali Mike Jones, Kemp Powers i sam Pete, dok će Jon Batiste za film pisati jazz pjesme.

Evo prvog trailera za film "Soul" koji nam daje pogled na glavnog lika, Joea Gardnera.

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr