Studentica s viškom kilograma počela je jesti puno manje hrane, danas je osobni trener i model

9K
Foto: Instagram / mathildehbroberg
Mathilde Broberg iz Danske je prije 3 i pol godine imala jedno poprilično sramotno iskustvo. Bila je u zabavnom parku, htjela je s prijateljima ići na vlak smrti, ali joj to skoro nisu dopustili jer su smatrali da je preteška i da može uzrokovati probleme na vožnji. Tad je imala 120 kg.
Kad je bila mlađa, Mathilde je jela prevelike količine hrane i jednostavno nije previše razmišljala o tome. Punila se čokoladama, čipsom, kolačima, tjesteninama i raznoraznim burgerima. Dnevno je unosila preko 3500 kcal, što je količina kalorija koja je prevelika i za prosječnog odraslog muškarca.
Odlučila je napraviti velike promjene u svom životu. Prestala je jesti sve vrste brze hrane i umjesto toga počela jesti više puta dnevno, ali u malim porcijama. Jedan obrok joj je bio jedna čajna žlica hrane. Možda zvuči čudno i pretjerano, no djelovalo je.
Kad je skinula kilograme, imala je novi problem - višak kože. Zbog toga je izgledala još gore nego kad je imala 120 kg. Međutim, imala je sreće pa je dobila subvenciju od 7 tisuća dolara za operaciju uklanjanja viška kože. Rezultat je bio odličan. Kad je počela redovno ići u teretanu i naporno trenirati, pretvorila se u potpuno novu osobu.
Skinula je preko 55 kg i danas je osobni trener, model i uzor mnogim ljudima koji imaju slične probleme.
"Da mi je netko prije nekoliko godina rekao da ću biti osobni trener i model, smijala bih mu se u lice.", rekla je Mathilde. Usporedba njenih starih i novih fotografija je nevjerojatna.

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr