Ovi ljudi su dali sve od sebe da izgledaju kao njihovi uzori, no neki su malo pretjerali

37K
Foto: BrightSide
Sve poznate osobe, čak i nestvarni likovi iz crtića, imaju obožavatelje i osobe koje ih smatraju idolima. Neke od njih su spremne puno toga učiniti kako bi izgledali kao njihovi uzori, a u takvim slučajevima može doći i do velikih problema, kao na primjer kod Brazilca koji je pretjerao s ubrizgavanjem štetnih tvari.

Pogledajte neke od najluđih primjera.

Hulk - Romario Dos Santos Alves

Brazilski bodybuilder smatrao je da pumpanje mišića u teretani nije dovoljno da izgleda kao njegov uzor, Hulk. Zbog toga je sebi u ruke ubrizgavao sintol, a to je moglo imati tragične posljedice. Doktori su već mislili da će mu morati amputirati ruke, no uspjeli su ih spasiti.

Megan Fox - Cláudia Alende

Kada gledamo fotografije Megan i Cláudije, teško je primijetiti ikakve razlike. Neki kažu da brazilska manekenka izgleda bolje od originala.

Madonna - Adam Guerra

Adamu Guerri iz Los Angelesa trebalo je 12 godina da dovrši svoju transformaciju i izgleda kao poznata pjevačica.

Ricky Martin - Fran Mariano

Argentinac se godinama trudio da izgleda kao njegov najdraži pjevač. Izgubio je puno kilograma, a neke sličnosti se ipak mogu primijetiti.

Kylie Jenner - Amira Boualleg

Kylie ima svoju dvojnicu iz Francuske, a zove se Amira. Nije još ni punoljetna, a već je privukla puno pažnje na sebe. Mnogi kažu da su identične.

Superman - Herbert Chavez

Superman s Filipina išao je na više od 20 operacija kako bi izgledao kao superjunak iz stripova. On mu je uzor još od 4. godine života.

Angelina Jolie - Chelsea Marr

Britanka je zbog nevjerojatne sličnosti prekinula karijeru u modelingu i počela raditi kao Angelinina dvojnica.

Rihanna - Renee Kujur

Indija ima vlastitu Rihannu i zove se Renee Kijur, a radi kao model. Ponosna je na sličnosti koje ima s poznatom pjevačicom, a kaže da joj je to pomoglo i u karijeri.

Kim Kardashian - Kamilla Osman

Kim Kardashian ima puno kopija diljem svijeta, no za Kamillu Osman iz Kanade kažu da je najbolja.

Jessica Rabbit & Mala sirena - Pixee Fox

Švedski model iz Las Vegasa često mijenja svoj izgled. Jedna od želja bila joj je izgledati kao Jessica Rabbit i Mala sirena Ariel.

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr