14 dokaza da kavaliri još uvijek postoje

16K
Muškarci koji su spremni činiti ljubazne i romantične stvari za žene još uvijek postoje. Srećom, više ne moraju sudjelovati u dvobojima, ali ima onih koji ustaju rano ujutro kako bi otišli po kroasane za svoju ženu ili onih koji samo pomognu potpuno nepoznatoj djevojci koja se našla u neugodnoj situaciji.

Tata već sat vremena strpljivo lijepi mami ekstenzije na trepavice, a sve to uz zvukove njene omiljene glazbe

Na 67. godišnjicu braka poklonio joj je dijamantni prsten kojeg je izgubila kada su se preselili u starački dom...

Dok je ispunjavala formulare kod doktora, drugi pacijent se ponudio da joj pričuva dijete. Nepoznati heroj je dječaku pjevao i njihao ga, a maleni je odmah zaspao...

Gledam stariji par u bolnici, ne znam što čekaju, ali svi smo već dugo tu. Iako i on djeluje potpuno iscrpljeno, privukao je suprugu da odmori u njegovom krilu!

Dok sam bila na poslovnom putu, muž mi je radio poklon s kojim me dočekao na povratku. Tek tako, iz čista mira!

Mehaničar sam i ruke su mi po cijele dane u ulju i masnoći. Ali kada je večer za manikuru s mojim curicama, sve je tip top uredno!

Dečko mi je napravio putokaz od čokoladnih jaja koji me doveo do glavnog dara!

E ovo je predivno!

Vozač kapom zaklanja ženu da je obrani od nepoželjnih pogleda!

Korona nas je spriječila u putovanju Italijom za godišnjicu, pa je dečko napravio romantični ambijent za večeru i na TV-u puštao snimke talijanskog krajolika!

Iako smo samo nekoliko mjeseci u vezi, moj dečko se brinuo za mene tijekom oporavka od zahtjevne operacije! I dan danas me tretira kao princezu!

Kad se muž zaigra s desertom

Uranio sam po ženine najdraže kroasane jer sam joj ih htio donijeti u krevet kada se probudi. Bio je Majčin dan i izgleda da u mom gradu postoji mnogo kavalira koji su me pretekli!

Složio mi je četiri izazova, a rješenja su me dovela do pjesmice, koju je također on napisao i kojom me zaprosio!

Vezano

Popularno

Najnovije

0 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr