Nakon Plenkovićeve izjave o uvođenju električnih vlakova svi dijele ove dvije fore, urnebesne su

20K
"U idućem desetljeću ćemo investirati više od četiri milijarde eura u modernizaciju željeznica. Do 2032. ćemo uvesti vozni park baterijskih električnih vlakova koji će zamijeniti one na dizel", pukao je premijer Plenković u govoru na klimatskom skupu COP27 i ostao živ, a usput internet trolovima servirao plodno tlo za hrpu fora koje su danas oduševile društvene mreže.

Dvije su se istakle i donosimo vam ih u nastavku. Uživajte u njima, dragi naši, jer to je vjerojatno najkorisnije što ćete ikad imati od ove njegove izjave.

Vezano

Popularno

Najnovije

2 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
Mani   •  10 studenoga 2022
Stvar je u tome sta je tender za nabavku zamjenskih vozila za odrzavanje zeljeznickog sustava stvarno vec propao kada se vec odabrao ponuđac koji je trebao isporuciti 160 novih dizelskih strojeva, al je propao jer se naknadno umjesala firma koja stvarno nudi vozila na baterije tako da nije previse lagao jucer. S obzirom na to da je njihova koverta ocito bila deblja nije nerealno da mu se provala stvarno i ne ostvari. Zalosno je sta nismo sposobni iste osmisliti i proizvesti u nekoj nasoj tvornici nego ce se naravno milioni dati strancima, a za njih dobiti ruzno upakirano, neprovjereno u praksi, digitalno govno koje ce se vise kvariti i stajati dok se strancima ne plati popravak.
Stev   •  9 studenoga 2022
A krško će biti BRZI PUNJAĆ