U čekaonici jednog Doma zdravlja osvanula je urnebesna poruka, fotka je odmah postala hit u regiji

101K
Medicinskom osoblju jednog Doma zdravlja s naših prostora dosadilo je baviti se pacijentima koji se prije konzultacija sa svojim liječnikom iscrpno posavjetuju s doktorom Googleom.

Problem su pokušali riješiti ovom duhovitom porukom u čekaonici. 😄

Vezano

Popularno

Najnovije

5 komentara
Za komentiranje otvori Lajk.hr
mario666   •  18 ožujka 2023
Nakon 10x puta posjecivanja lijecnika ,raznih specijalista, utrisenog novca i vremena sam sqn donio dijagnozu sebi i mojoj majci. Covijek je sam sebi najbolji lijecnik pa cak i uz prijatelja googlea jer budimo iskreni nijedan lijecnik ti nece pomoci s onim informacijama koje dobije u 5 minuta od tebe. Neki problemi kod ljudi su kompleksniji i treba ih sam proucavati, zapisivati, pripisivati i raditi slagalicu, a lijecnik ti tada moze biti zivi savjetnik. Da bi se donjela ispravna dijagnoza potrebno se pacijentom baviti mozda satina, mozda tjednima da bi se doslo do zakljucka. Majka dobila dijagnozu Vrapce zbog pozadinu price, a problem bili hormoni i uzinala 3.5 godine hormonalnu terapiju i sada 8 godina kasnije cisto normalna i ispravna osoba. Susjed u sarajevu dobio krivu dijagnozu i dosao u Zagreb i na rebru dobio dijagnozo otckins i spasio se kamo stvari stoje jer eto sada vec 4ta godina i covjek funkcionirq.
overtaxed   •  18 ožujka 2023
Moš mislit, našli se uvrijeđeni, a od silne bahatosti ništa ih se ne smije ni pitati. Pa normalno da će svatko pokušati pomoći sam sebi pa makar i preko googla.
čimbenik   •  17 ožujka 2023
90% pacijenata "guglaju" svoje simptome i dijagnoze jer liječnici "nemaju vremena" analizirati nalaze (čitaj "nisu dobili plavu kovertu-mito") a ostalih 10% su starije osobe koje još uvijek vjeruju liječnicima!!!!!
ivana46   •  16 ožujka 2023
Možda bi nekad davno bilo smješno, ali s obzirom kakvi su nam doktori i da imamo ogromnu količinu pogreški u liječenju, nije smješno.
TO BOŽE   •  17 ožujka 2023
Baš tako