Obitelj je snimila nevjerojatnu scenu nakon što su odlučili da ipak neće prodati kravu

Obitelj je snimila nevjerojatnu scenu nakon što su odlučili da ipak neće prodati kravu
35K
https://www.youtube.com/watch?v=Bq1R0QuBNfI
Životinje su već puno puta dokazale da imaju srce veliko kao planinu. Jedan takav primjer je i slučaj kujice Rookie i njene kravlje mame.

Rookiejina mama je uginula nedugo nakon okota pa je farmerska obitelj pronašla zamjensku mamu. Primijetili su da se štene i krava odlično slažu. Dvije godine su zajedno živjele, jele, igrale se i spavale jedna pokraj druge. Rookie je cijelo vrijeme pratila kravu, hodala je za njom kao da su mama i dijete.

Međutim, jednog dana je obitelj odlučila prodati kravu jer sebi nisu mogli priuštiti uzgoj više krava. Kujici se slomilo srce kad je gledala kako njenu mamu odvode u nepoznatom smjeru. Zabrinuto ju je gledala pa počela trčati za njenim glasom. Kad ju je pronašla, veselo je skakala oko nje, kao da se nisu vidjele 100 godina.

Kad su muž i žena vidjeli ove scene, odlučili su ipak zadržati kravu i pronaći drugo rješenje. Kravu su vratili u štalu, a malenoj Rookie našli su još društva - novog psa. Veterinar im je rekao da je kujici potreban još jedan pas kako bi se mogla više družiti s njim i postati manje ovisna o kravi.

Popularno

Najnovije