Osobni trener je nabacio 32 kg kako bi ih skinuo zajedno s klijenticom, evo što se dogodilo

Osobni trener je nabacio 32 kg kako bi ih skinuo zajedno s klijenticom, evo što se dogodilo
12K
Svatko tko je bar jednom bio na dijeti zna da gubljenje kilograma nije jednostavan zadatak. Potrebno je izbaciti ukusnu nezdravu hranu i u isto vrijeme ostati motiviran. Adonis Hill je osobni trener koji je jednu svoju klijenticu motivirao na poseban način: nabacio je preko 30 kg kako bi zatim prolazio kroz sve ono što je i nju mučilo na putu do cilja.

Ova priča započela je TV emisijom "Fit To Fat To Fit" u kojoj osobni treneri namjerno nabace kilograme kako bi kasnije bolje shvaćali probleme svojih klijenata. Adonis se udebljao za čak 32 kg i rekao je da je to rado učinio: "Ako joj time promijeniti život, onda može, naravno!"

Njegova klijentica Alissa bila je pretila cijeli život. Na početku ovog projekta imala je 140 kg. Adonis je izdvojio 4 mjeseca kako bi došao do iste te kilaže. Počeo je jesti kaloričnu hranu, piti sokove, a vježbanje je potpuno izbacio. Doktori su ga u tom trenutku morali zaustaviti i reći mu da uspori jer su mu dijagnosticirali povećan krvni tlak i simptome koji se javljaju prije dijabetesa. Kad je došao do svoga cilja, počeli su se zajedničkim vježbama.

Alissa i Adonis zajedno su trčali, dizali utege, bili na strogoj dijeti, a rezultat se ubrzo počeo primjećivati. Nakon par mjeseci su izgledali već puno bolje. Alissa je u 4 mjeseca skinula 26 kg, a i Adonis se vratio na svoju staru kilažu. Osobni trener je izveo ono što su mnogi smatrali neizvedivim. Dokazao je da ljudi mogu učiniti puno toga kad su dovoljno motivirani.

Popularno

Najnovije