Obitelj je pepeo voljenog sina stavila u bocu i bacila u more, ova žena ju je našla na plaži

Obitelj je pepeo voljenog sina stavila u bocu i bacila u more, ova žena ju je našla na plaži
4K
Foto: EminentShenanigans
Svi mi imamo nešto što smo htjeli učiniti, ali to nikada nismo uspjeli. Možda nije bilo pravo vrijeme ili je jednostavno bilo preskupo, a možda smo jednostavno bili prelijeni i mislili smo da imamo svo vrijeme ovoga svijeta. No, ponekad to nije tako i ljudi prerano napuste ovaj svijet. Upravo to se dogodilo ovom muškarcu iz Texasa.

39-godišnji Brian Mullins, vozač kamiona iz Garlanda, preminuo je prošlog proljeća, a njegova obitelj ga je htjela poslati na posljednje putovanje, jer se on tako osjećao najslobodnije. Budući da je volio pecati i ocean, njegova obitelj je odlučila poslati ga na posljednje putovanje, kojim je simbolično ispunila njegov san.

Stavili su njegov pepeo, jedno pismo i četiri novčanice od jednog dolara u bocu i bacili je u more. Novac je trebao pokriti troškove poziva kojim bi im trebali javiti gdje je završio.

Boca je završila na plaži u Floridi. Pronašla ju je vodnica Pendleton. Ona je nedavno izgubila muža i čitajući poruku neutješno je plakala. Kako bi Brianu omogućila da putuje što dalje, pozvala je poznanika te ga zamolila da odveze bocu što dalje od obale i baci je natrag u more.

Ovo je pisalo u poruci: "Pozdrav. Ova boca sadrži pepeo moga sina Briana koji je iznenada i neočekivano preminuo 9. ožujka 2019. Više od ičega htio je biti slobodan pa ga šaljem na posljednju avanturu. Boca je bačena u Destinu, Floridi. Ako ju pronađete, nazovite me ili mi pošlajite poruku. Ostavila sam četiri dolara za poziv. Slobodno dodajte svoju poruku i vratite ga ponovno u more. Moj sin je imao 39 godina kada je preminuo i bio je jako voljen. Molim Vas, dajte mu da putuje. Pozdrav."
EminentShenanigans
EminentShenanigans
EminentShenanigans
EminentShenanigans