Kantica svježeg sira postala je viralni hit nakon što je provela 7 godina u uredskom hladnjaku

Kantica svježeg sira postala je viralni hit nakon što je provela 7 godina u uredskom hladnjaku
3K
Foto: Reddit / jgbones
Mnogi ljudi koji rade u uredima znaju da zajednički uredski hladnjaci mogu prouzrokovati svakakve drame. Nekad sendviči počnu nestajati, nekad nestane boca hladne vode, nekad se mlijeko za kavu pokvari... a nekad kantica sira ostane 7 godina u istom hladnjaku. Ne vjerujete? E pa upravo to se dogodilo u ovoj priči.

Iza korisničkom imena na Redditu "jgbones" krije se Julia iz Philadelphije koja je na internetu otkrila što se dogodilo njenom poslu. Ni njoj ni ostatku radnika nije jasno kako je ova kantica svježeg sira s ananasom ostala neprimijećena u hladnjaku punih sedam godina.

Iskreno, svježi sir s ananasom zvuči poprilično loše pa je možda to bio razlog zbog kojeg nitko nije htio dirati ovu kanticu, no postavlja se pitanje - zbog čega osoba koja ga je kupila sir nije htjela baciti kanticu? Evo odgovora: Julia ga je kupila 2012. godine i probala, no bio joj je odvratan pa ga je samo ostavila u hladnjaku.

"Želim sretnu godišnjicu ovoj maloj kantici svježeg sira s ananasom. U hladnjaku je izdržala punih SEDAM godina, nitko je nije htio baciti! Svake godine se slikam s njom. Završila je negdje iza u hladnjaku, nitko je nije ni primijetio. Sve se pretvorilo u šalu i na kraju je nitko nije htio baciti u smeće.", napisala je na Redditu.

Julia razmišlja o tome da čeka do 10. godišnjice, a možda se odluči riješiti sira tek kad bude napuštala ovo radno mjesto. U svakom slučaju, njena neobična priča je postala hit na internetu i potaknula ljude da malo pregledaju svoj hladnjak i provjere imaju li nešto slično kod sebe.
jgbones
jgbones
jgbones
jgbones
jgbones
jgbones
jgbones
jgbones