Mama je mislila da će roditi blizance, no onda je od doktora čula vijest koja ju je šokirala

Mama je mislila da će roditi blizance, no onda je od doktora čula vijest koja ju je šokirala
102K
Foto: Lauren Perkins
Lauren Perkins iz Teksasa je dugo sanjala o tome da konačno postane mama. Prirodnim putem nažalost nije bilo moguće da ostane trudna pa je zajedno s mužem odlučila potražiti pomoć.

Par je jedne godine s grupom prijatelja išao na putovanje u Nikaragvu, državu u Srednjoj Americi. Lauren je na putu puno pričala o svojoj želji da postane mama, no isto tako je spomenula i probleme koje su ona i muž imali. Jedan od njihovih prijatelja koji je s njima išao na putovanje bio je svećenik, a on joj je u jednom razgovoru rekao da "Bog za nju ima velike planove". Čini se da je znao o čemu priča.
Lauren i njen muž odlučili su nakon putovanja isprobati umjetnu oplodnju. Nije bila pretjerano optimistična, no nakon nekog vremena je saznala da će konačno postati mama. Dobili su nalaze, a medicinska sestra im je rekla da je doktor gledajući nalaze poprilično siguran da bi mogla dobiti blizance.
U sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci njen trbuh je sve više rastao. Dobro, to je sasvim normalno kod svake trudnice, no njen trbuh je stvarno bio ogroman. I za to je postojao razlog. Na ultrazvučnom pregledu doktor je i sam bio iznenađen. Na ekranu je prvo vidio dvije bebe... pa još jednu... pa još jednu... ukupno 6!

To je bilo i dobro i loše. Doktor je mladom paru objasnio da postoji mogućnost da zbog količine neće sve bebe preživjeti pa im je ostavio i mogućnost da uklone 1 ili više beba kako bi ostale imale puno veće šanse. Par je takvu opciju odbio, htjeli su svakom djetetu dati istu šansu. I tako je i bilo.
Kad je došlo vrijeme za porođaj, doktor je skupio čitav tim stručnjaka i medicinskih sestara. Vjerovali su da ovo neće biti jednostavan porođaj, no Lauren je trebala samo 4 minute da rodi svih 6 bebica. I da, sve su bile žive - Andrew, Benjamin, Caroline, Leah, Allison i Levi.
Trebalo im je nešto vremena u inkubatoru, no 5 bebica je i to uspješno obavilo. Leah je nažalost morala ostati još neko vrijeme. Ona je tijekom trudnoće dobila najmanje mjesta u maminom trbuhu pa joj se mozak nije mogao skroz razviti. Nakon nekog vremena se i ona priključila obitelji i danas ide u školu za djecu s posebnim potrebama, no sretno je dijete i njena obitelj je obožava.
Lauren nije ni sanjala da će ikad imati više od 1 ili 2 djece, sad ih ima 6 i priznaje da roditeljski život sa 6 mališana nije nimalo jednostavan, no ona i muž su se dobro organizirali. :)