Nepoznati lik ju je tijekom leta promatrao i slao joj poruke, evo što je pisao

Nepoznati lik ju je tijekom leta promatrao i slao joj poruke, evo što je pisao
5K
Foto: YouTube
Za Ashley let avionom nije ništa novo, no ono što je nedavno doživjela potpuno ju je šokiralo. Mlada žena iz SAD-a letjela je aviokompanijom American Airlines od San Diega do Chicaga. Sjela je na svoje mjesto, avion je poletio, a onda je odjednom počela primati čudne poruke.

Na mobitel su joj počele stizati poruke nepoznatog muškarca koji ju je cijelo vrijeme promatrao. "Hej Ashley, kako si?", napisao joj je na početku te dodao "Izgledaš lijepo u tom sivom topu". U tom trenutku joj je postalo jasno da je netko promatra.
Lik joj je ukupno poslao 100 poruka, od kojih su neke bile potpuno neprimjerene. Predstavio se kao Ahmad koji radi za American Airlines, a pitao ju je i želi li sjediti kraj njega. Ashley mu je dala do znanja da se ne osjeća ugodno pa se na kraju i ispričao, no let koji je trajao nekoliko sati bio je vrlo neugodno iskustvo.

Na kraju se saznalo da Ahmad zaista radi za aviokompaniju i da mu ovo nije prvi put da radi ovako nešto. Priča je izašla u medijima, Ashley je odlučila tužiti aviokompaniju i Ahmada, a iz American Airlines su potvrdili da muškarac više ne radi za njih.

Kasnije je otkrio da je njen broj telefona vidio na oznaci koju je imala na svom koferu.

Najnovije