Ljetni Gušti

Odlučili smo pružiti ljetu dobrodošlicu kakvu zaslužuje i proučiti u čemu to sve možemo guštati ovo ljeto. Bez obzira na to volite li više lijeno ležati na plaži ili se izgubiti u prirodi, naši iskusni Guštaši imaju prijedlog za svakoga. Upoznajte ih!

Avanturoman

Ako odmor nije aktivan, nije odmor. Naš Avanturoman istražuje čak i kad spava. Nema kutka koji mu može promaknuti, bilo da se treba zavući u šumu ili krenuti u brdo, on najviše gušta u pravoj avanturi. Budi kao Avanturoman i istraži Ljetne Gušte.

Morski fanatik

I gušta, i gušta, i gušta… Tko drugi nego naš morski fanatik? Skakanje u more, sunčanje na palubi broda ili ispijanje hladnih pića na plaži, gušti su koji se ne mogu platit'! Pogledajte u čemu još možete guštati ako ste kao naš Morski Fanatik.

(Gastro)Ljubac

Naš LJubac zna da ljetno guštanje podrazumijeva dobru hranu i dobro, obavezno hladno, piće. Iskusni Guštaš jako je dobar s lokalcima i zna odlična mjesta koja kriju gurmanske specijalitete te ih je spreman podijeliti s vama. Zahvaliti mu možete nekom rundom, ili dvije.

Slobodni Guštaš

"Guštanje po svom" moto je kojeg se naš četvrti i najiskusniji Guštaš pridržava svakog ljeta. Kad mu se spava - spava, kad mu se pjeva - pjeva, kad se radi - on odmara na suncu. Samo iskusni Guštaš zna ovako uživati u ljetu i ne biti otkriven. Provjerite u čemu još sve uživa.

Asfaltoman

Naš posljednji Guštaš na prvi je pogled pravo gradsko dijete, a bome i na drugi. Ni ljeti ga ne možete otjerati s asfalta. Uživa u kruzanju gradom na svom romobilu dok mu vjetar mrsi kosu. Guštanje i pol'! Provjerite što radi kada ipak odluči predahnuti od lude vožnje.
A koji ste vi guštaš?
Riješite kviz i otkrijte!