Ako želite imati pit bula, ovo su stvari koje morate znati o njima

Ako želite imati pit bula, ovo su stvari koje morate znati o njima
123rf.com

SVAKI vlasnik će vam za svog pit bula reći da je to najbolji pas na svijetu. Izdvojili smo pet činjenica koje vlasnici već znaju, a vrijeme je da ih doznate i vi. Prva je da imaju najslađe okretanje glave kada im je nešto zanimljivo ili čudno.

Pitovi jako vole svu hranu, čak će uživati u vašoj hrani kada ih držite u krilu, a kada ne gledate, oni će se sami poslužiti. No s obzirom na to koliko su slatki i divni, nećete im moći odoljeti kad naprave neki nestašluk.

Treća stvar je bitna svima onima koji imaju lak san. Ako mislite imati pita za kućnog ljubimca, nabavite čepiće za uši jer ovi psi hrču toliko glasno da će ih vjerojatno čuti i susjedi.

Obožavaju igračke, budite spremni na jedan ormar s igračkama samo za svog pita. I posljednja, peta činjenica je da su oni zapravo jedne velike bebe koje obožavaju biti u krilu i maziti se beskonačno.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara