Dječaku ispala japanka pa ju je dobio nazad uz neobičnu životinjsku pomoć

Dječaku ispala japanka pa ju je dobio nazad uz neobičnu životinjsku pomoć
Foto: Facebook

MYLA Aguila otišla je u šetnju u blizini svoje kuće kada i ugledala nešto što ju je natjeralo da stane. Dječaka koji je pokušavao doći do japanke koja je upala u zemljanu rupu, ali ga je u tome spriječila patka. Isprva maleni nije bio siguran je li sigurno sići na njezin teritorij, a onda je priča dobila potpuno neočekivan kraj. Dobra patka odlučila je malenom pomoći tako što će mu sama donijeti japanku.

Myla je cijeli taj prizor jednostavno morala snimiti i podijeliti sa svijetom. Sve bi to bilo manje čudesno da patka nije u nekoliko navrata ponavljala cijeli postupak jer joj je japanka neprestano ispadala iz kljuna. Na kraju cijele priče dječak je dobio izgubljenu japanku, a patka pohvale iz svih dijelova svijeta. No, naravno, našli su se i oni koji su uvjereni da ga je patka tako samo htjela otjerati.

Drugi su podijelili slična iskustva s istim životinjama, a neki su se pozvali na nedavna istraživanja koja su dokazala da patke razumiju i rješavaju komplicirane zadatke bolje i od nekih sisavaca. Isto tako, istraživanja i primjeri nekih osoba dokaz su da su patke inteligentne, druželjubive i empatične, a sve to ide u prilog tvrdnji da je ova dobra životinja savršeno znala što čini. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara