Djedica poveo psića u salon namještaja, razlog će vas oduševiti

Djedica poveo psića u salon namještaja, razlog će vas oduševiti
Foto: Aleecia Dahl

DOBRO su poznate priče u kojima jedan član obitelji uporno odbija primiti ljubimca u kuću, a kada se to ipak dogodi, baš on postane najbolji frend s tim psom ili macom. Baš takav scenarij dogodio se u obitelji Dahl. Aleecia Dahl za The Dodo ispričala je tu genijalnu priču, a mi ne možemo ostati ravnodušni na njezine riječi.

Kaže kako je njezin djed odbijao kujicu Coco, a zapravo nije ni znao da je ona najbolja prijateljica koju je jako trebao. Vrlo brzo je popustio i prestao govoriti da ne želi psa i od tog trenutka on i Coco bili su nerazdvojni. Mislite da pretjerujemo? Varate se. Oni su nedavno išli skupa i u salon namještaja. Djedica Dahl i njegova supruga selili su se u novi dom, a to je zahtijevalo i novi namještaj.

No kako otići po novu fotelju bez najboljeg četveronožnog prijatelja? Ako pitate djedicu - NIKAKO! On je svoju Coco poveo u dućan jer je htio da i ona isproba novu fotelju jer je i ona koristi jednako kao i on, ako ne i više! Radnici su se oduševili kada su vidjeli slatku Coco u dućanu, a unuka je sve to zabilježila fotoaparatom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara