Djevojka nije imala pojma da će joj papiga ovoliko promijeniti život

Djevojka nije imala pojma da će joj papiga ovoliko promijeniti život
Screenshot: YouTube

KADA je udomila ružičastog kakadua, znala je da će morati promijeniti neke životne navike, no nije imala pojma da će joj ta malena ptica toliko promijeniti život. Prije svega, nije imala pojma koliko energije ima ta životinjica. Ako ste mislili da mačke vole rušiti stvari sa stolova i polica, niste upoznali njezinog kakadua. Jedan od omiljenih hobija njemu je upravo bacanje stvari s visokih površina.

Osim toga, obožava oponašati svoju vlasnicu. Kada ona pleše, pleše i on. Kada se ona smije, smije se i on. Kakadu Bogie obožava plesati i slušati glazbu, a najviše reggae i hip-hop. Kada se dobro izmori svim tim aktivnostima, obožava se valjati po krevetu i izležavati među jastucima. No njegova ga vlasnica ne zadržava samo u svom domu, oni zajedno idu u šetnje, u istraživanje prirode te u razne avanture.

Kaže kako joj je njezin Bogie potpuno promijenio život te kako zna da svaki ljubimac to čini svojim vlasnicima. Za nju je to predivna stvar, a prilagodba njima donosi toliko lijepih stvari da je jednostavno šteta ne imati ljubimca. Najljepše je truditi se oko njih i pokušati im dati sve što im je potrebno. Oni će nam uvijek uzvratiti višestruko. U nastavku pogledajte kako izgleda život s ovom posebnom papigom. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara