Doživjela je nešto nevjerojatno s morskim psima i dokazala da imaju osjećaje

Doživjela je nešto nevjerojatno s morskim psima i dokazala da imaju osjećaje
Foto: Facebook

CRISTINA je odavno znala da joj je mjesto u oceanu među morskim psima. Oduvijek su je očaravali, a kada je jednom prilikom došla na Bahame i prvi puta ronila, znala je da se mora vratiti. Otišla je doma, riješila sve obaveze koje je imala i odlučila napustiti svoj prijašnji način života. Sada već više od dvadeset godina živi na Bahamima, najprije je turiste učila roniti, a danas pomaže životinjama u nevolji.

Najdraži su joj morski psi kojima se ne boji prići i s kojima ima poseban odnos. Mnogi od njih daju joj da ih mazi i ljubi, a često im pomaže izvaditi udice koje im se nađu na tijelu ili u ustima. Nedavno je imala nevjerojatno iskustvo s morskim psom koji se nikada nije htio maziti.

Došao je po pomoć jer mu se u ustima našla udica, a kada mu je konačno to izvadila, dogodilo se čudo. Isti taj morski pas vratio se sutra po svoju dozu nježnosti. Od tada zahtijeva dodire i maženje i potpuno se promijenio. To je bio još jedan dokaz da morski psi imaju osjećaje te da čovjeku neće učiniti nažao ako se i sami ne osjete ugroženima. Pogledajte kako izgleda njihovo druženje pod vodom. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara