FOTO Ovaj je jadničak bio toliko zapušten, a danas je najsretniji psić na svijetu

FOTO Ovaj je jadničak bio toliko zapušten, a danas je najsretniji psić na svijetu

Foto: Facebook

PROŠLE godine u listopadu ovaj je pas došao u azil i izgledao je katastrofalno. Nakon što su mu obrijali sve krzno s tijela, dobio je priliku za novi život. Jedna je žena odlučila brinuti o njemu i dovesti ga u svoj dom. Svoj je dom pretvorila u maleno prihvatilište za napuštene životinje. Kaže kako je on odmah znao da je u dobrim rukama. Dobro ga je nahranila, pobrinula se za njegove rane na šapicama te ga upoznala s ostatkom "ekipe".

Šapice su mu bile u ranama jer ga je teško upetljano krzno ozljeđivalo. Nakon samo nekoliko tjedana psić Millie pokazao je ogroman napredak. Kaže kako je vrlo miran psić, najviše voli mirovati i voziti se autom, a svoju novu vlasnicu prati u stopu. Sve su ga životinje prihvatile i jednostavno ga obožavaju. Njegov život i izgled potpuno se promijenio, a to možete vidjeti na fotografijama koje slijede. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara