Haski je najbrižniji čuvar svoje trudne vlasnice, ovaj video pokazuje zašto

Haski je najbrižniji čuvar svoje trudne vlasnice, ovaj video pokazuje zašto
Screenshot: Rumble

CIJELI se svijet raznježio na video u kojem haski štiti svoju trudnu vlasnicu. Video prikazuje psića koji laje na ženu koja pokušava dodirnuti trbuh njegove vlasnice. Ovaj se događaj zbio u Kini, a lokalna TV kuća prenijela je vijest te naglasila kako je jedina osoba kojoj ovaj pas dopušta da dodiruje vlasnicu njezin muž. Smiješno je, no u isto vrijeme i predivno vidjeti psa koji je definiciju psa čuvara odveo do nekog novog stadija.

Na snimci se jasno vidi koliko je pas privržen svojoj vlasnici. Njezina prijateljica pokušava nježno dotaknuti njezin trbuh, no zaštitnički nastrojen haski misli da to nikako nije dobra ideja. Životinje vrlo lako opaze i osjete promjene koje se događaju na ljudskom tijelu te shodno tomu mijenjaju i svoj odnos i ponašanje prema vlasniku.

Mnogi su dokazi da psi i mace mogu osjetiti promjene kod čovjeka prije nego što ih on otkrije sam. Nekada se, nažalost, radi o raznim bolestima, a nekada osjete i ono ljepše - poput trudnoće. U trudnoći se ponašaju drugačije, veći su zaštitnici, a nakon što se njihova vlasnica porodi, sve se vraća u normalu. No tada se često dogodi da brigu prebace na djecu jer su psi pravi zaštitnici i kada se radi o djeci. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara