Hobotnica ozlijedila vlogericu jer ju je pokušala pojesti živu

Hobotnica ozlijedila vlogericu jer ju je pokušala pojesti živu
Screenshot: YouTube

VLOGERICA Seaside Girl Little Seven, koja se snima dok jede morsku hranu koju obožava, postala je glavna tema mnogih svjetskih portala. Snimka u kojoj je napada hobotnica obišla je cijeli svijet. Seaside Girl Little Seven nedavno se žalila kako njezini video uradci nisu dobili dovoljno priznanja pa je odlučila otići korak dalje.

Zbog želje za slavom pokušala je pojesti živu hobotnicu, no to joj nije pošlo za rukom. Hobotnica se, naravno, pokušala obraniti od njezinog "napada" te joj se zalijepila za lice i ozlijedila je. Seaside Girl Little Seven cijeli je napad snimila te podijelila na društvenim mrežama, a video je dobio velik odjek.

Iako se na početku videa čini kako se Seaside Girl Little Seven smije i dobro zabavlja, ubrzo svakom postane jasno da djevojka pati. Nakon što je prestrašena skinula hobotnicu s lica, shvatila je da joj lice krvari. Komentari gledatelja nisu bili najljepši. Većina njih složila se da je dobila što je tražila i nitko se nije sažalio nad njom. Što vi mislite o svemu tome?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara