Izašao je iz kuće i ugledao cijelu medvjeđu obitelj u svom autu

Izašao je iz kuće i ugledao cijelu medvjeđu obitelj u svom autu
Foto: Chad Morris

CHAD MORRIS i njegova obitelj uživali su u odmoru daleko od gradske gužve i asfalta. Bio je to pravi odmor od brzog života, među hrpom zelenila. No njegov su odmor na trenutak prekinuli uplašeni roditelji koji su vrištali ispred kuće u kojoj su bili smješteni. Brzo je izašao iz kuće kako bi vidio što se događa, a vani ga je dočekalo iznenađenje kojem se nikako nije nadao.

U njegov su auto, jedan po jedan, ulazili mladi medvjedi, dok je njihova mama medvjedica sve gledala sa sigurne udaljenosti. Skakali su po autu, znatiželjno preturali stvari i činilo se kao da nikada neće izaći. Kada im je dosadila ta igra i kada su shvatili da nemaju više što tražiti unutra, izašli su iz auta te krenuli prema drugom autu, onom Morrisovih roditelja.

No njihova su stakla, na sreću, bila spuštena pa su nakon pet minuta napustili mjesto zločina i krenuli s majkom medvjedicom u šumu. Morris kaže kako šteta nije velika - izderana sjedala i nogometna lopta njegovog sina te pokušaj ispijanja njegovog proteinskog šejka. Osim što se izvukao s minimalnom štetom, imat će i genijalnu priču za pričati unucima i prijateljima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara