Izgubio je posao i pao u tešku depresiju. Ljubimci su mu vratili vjeru u život

Izgubio je posao i pao u tešku depresiju. Ljubimci su mu vratili vjeru u život
Screenshot

OVA malena obitelj radi divne stvari. Privremeno su udomili više od stotinu pasa, a nekoliko su ih zadržali i pružili im stalan dom i ljubav. Dva pitbula koja imaju bila su proglašena agresivnima i tjeskobnima. Jedan je bio udomljen dvaput i vraćen od obiju obitelji. Ovaj im je čovjek odlučio dati šansu. No ništa od toga ne bi se dogodilo da nije imao nesreću.

Ozlijedio je glavu i nakon toga izgubio posao. Sve ga je to jako pogodilo i upao je u tešku depresiju. Pio je nekoliko različitih antidepresiva i išao na terapije. Terapeut mu je rekao da bi bilo dobro da udomi psa.

Poslušao je njegov savjet i to mu je promijenilo život. Ubrzo je dobio i dijete. Njegovi psi osjetili su promjenu na njegovoj ženi i jedva su čekali upoznati malenog.

Na razne su ih načine pripremali na upoznavanje s novim članom obitelji, a kada je konačno došao na svijet, svi su psi bili nevjerojatno nježni prema njemu. Ovaj predivni video još je jedan dokaz da će se psi ponašati onako kako se njegovi vlasnici ponašaju prema njima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara