Jaguar koji je napao ženu dok je snimala selfie neće biti uspavan

Jaguar koji je napao ženu dok je snimala selfie neće biti uspavan
Foto: Facebook/WWZA

VIJEST o napadu jaguara na ženu šokirala je svijet. No više zbog žene nego jaguara koji zapravo nije ni kriv za cijeli incident. Riskirati život samo zbog fotografije suludo je. Mnogi su ovaj slučaj usporedili sa slučajem gorile Harambe, koji je bio ubijen nakon što je dijete uletjelo u kanal u kojem je boravio.

Društvene mreže bile su prepune komentara u kojima su osudili roditelje i čuvare ZOO vrta jer nisu pazili. Sada se postavlja pitanje - kako i zašto ljudi ne uče na tuđim greškama? Pomalo je smiješno uspoređivati znatiželjno dijete koje je zbog nepažnje odraslih završilo ondje gdje ne treba i odraslu ženu koja je napravila nešto što ni većina djece ne bi.

No na sreću, ova životinja neće biti uspavana jer nije kriva za ono što je napravila. "Obećavamo da se ništa neće dogoditi našem jaguaru. To je divlja životinja koja je bila ograđena na ispravan i siguran način pa je ne možemo okriviti za počinjeno jer nije ona ta koja je prešla barijeru. Molimo za ozlijeđenu ženu i njezinu obitelj", rekli su iz Wildlife World ZOO vrta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara