Jedva je preživio strujni udar: On je dokaz da je uz puno ljubavi sve moguće

Jedva je preživio strujni udar: On je dokaz da je uz puno ljubavi sve moguće
Screenshot

NA PRVI pogled mačak Able, koga možete vidjeti u videu, totalno je drugačiji od drugih, no osim što hoda poput T-Rexa (ili klokana), ni po čemu drugom se ne razlikuje od bilo koje druge mačke.

I on se može penjati po stepenicama, igrati lovice s drugim mačkama ili pak skakati visoko u zrak te se penjati po policama.

Iako danas živi kao i svi drugi kućni ljubimci, život za danas trogodišnjeg mačka, koji zajedno sa svojom vlasnicom živi u tajlandskom gradu Chiang Maiju, nije počeo baš bajno.

Tijekom lutanja ulicama, tada još kao mačak lutalica, prednjim šapama je stao na žicu pod naponom te jedva preživio strujni udar.

Sedam dana nakon nesreće, teško ozlijeđenog, pronašla ga je njegova sadašnja vlasnica Walai Sriboonvorakul, koja mu je pomogla da se potpuno oporavi.

Iako je izgubio prednje noge, Able je, kako piše metro.co.uk, dobio dom pun ljubavi! Svojim primjerom dokazuje da je uz puno ljubavi sve moguće te da nikad ne treba odustajati od života.


 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara