Kada bi vaš pas mogao govoriti, na kraju svog života rekao bi vam ovo

Kada bi vaš pas mogao govoriti, na kraju svog života rekao bi vam ovo
Screenshot: YouTube

ČESTO se pitamo što to naši psi misle, što osjećaju i što sve znaju. Znanost je napredovala i odgovora na ta pitanja sve je više. Sada stručnjaci znaju što nam to naši psi govorom tijela mogu i žele poručiti. Proučavanjem su shvatili kako se psi ponašaju kada su prestrašeni, kakvi su kada su veseli i kakvi su kada nam vjeruju. No ne treba nam stručnjak kako bi nam rekao kada je naš pas zahvalan. Dobro znamo da su oni zahvalni za tako malo, a daju tako puno. Upravo to sročeno je u videu koji slijedi!

"Kada bih mogao govoriti, htio biti reći hvala. Hvala ti što si me spasio. Hvala ti što me voliš. Znaj da se sjećam apsolutno svega što se događalo i što smo radili kroz sve ove godine. Sjećam se svega što si učinio za mene. Bilo nam je zabavno. Gledao sam te kako se zaljubljuješ. Bili smo mala obitelj. Toliko smo toga prošli skupa, iza nas je puno smijeha, puno avantura i zabavnih trenutaka.

Obožavao sam igrati se s tobom, ležati na travi i gledati u nebo. No sada sam star i umoran i došlo je vrijeme da se pozdravimo. Htio bih da znaš da sam ti užasno zahvalan što si bio sa mnom do posljednjeg trenutka. Volio bih da ti sve to mogu reći, volio bih da me možeš čuti jer znam da si užasno tužan. Hvala ti na svemu. Pružio si mi najljepši mogući život."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara