Kujica Gema ima pet šapica, no to je ne sprječava da uživa u životu

Kujica Gema ima pet šapica, no to je ne sprječava da uživa u životu
Foto: Natalie Thomson

KADA je Gema došla na svijet, njezina tadašnja obitelj primijetila je da je užasno sićušna za jednu njemačku dogu. Bila je triput manja od ostatka legla, no njezina posebnost nije bila samo u tome. Ubrzo su primijetili da se rodila s pet šapica. Njezine stražnje noge posve su normalne, jedna prednja je užasno mala, a na drugoj se nalaze dvije šapice.

Obitelj ju je odlučila predati u ruke volontera i stručnjaka azila u St. Louisu (Stray Rescue of St. Louis) koji su je objeručke prihvatili. Oni su za The Dodo rekli kako joj njezina obitelj nije mogla pružiti potrebnu njegu pa je logičan korak bio dati je u ruke onoga tko bi joj mogao pomoći da izraste u predivnu kujicu. Gema je vrlo brzo osvojila srca cijelog azila.

To je prekrasna razigrana kujica koja obožava ljude i koja nije svjesna da se imalo razlikuje od drugih pasa. Gema je trenutno u privremenom smještaju kod obitelji koja se brine o njoj i koja je priprema za stalan dom. "Imaju dva psa, dvije mačke, i troje djece, a Gema se savršeno slaže sa svima", rekli su iz azila te dodali kako je Gema jednostavno savršen pas. Nadamo se da će što prije pronaći stalan dom. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara