Sedam godina nakon što im je nestao pas dogodilo se čudo!

Sedam godina nakon što im je nestao pas dogodilo se čudo!

Foto: YouTube

PAS Corky nestao je u kolovozu 2009. godine, kada je pod nikad razjašnjenim okolnostima nestao iz ograđenog dvorišta obitelji Montez koja živi u Teksasu.

Ne bi li ga pronašli cijelo susjedstvo oblijepili su letcima i mjesecima kucali na vrata susjeda i vlasnika lokalnih tvrtki. Nadali su se da će barem netko imati bilo kakvu informaciju o njihovom nestalom psu. Kad niti nakon šest mjeseci nisu dobili nikakvu informaciju odustali su od potrage te u međuvremenu nabavili dva nova psa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudo se ipak dogodilo! Kako piše Washington Post nakon sedam godina primili su poziv iz skloništa za životinje koje ih je obavijestilo kako su očitanjem čipa na pronađenom psu utvrdili kako je riječ o Corkyju.

Došavši po svog ljubimca obitelj Montez saznala je kako je prilikom pronalaska uz Corkyja bio još jedan pas, koji je zbog svog hendikepa (nema jedno oko) nazvan Captain. Ne želeći ih razdvajati kući su poveli oba psa.

"Očito je da su njih dvojica najbolji prijatelji. Izgleda da se, dok su živjeli na ulici Corky o njemu brinuo. Čini to i sada jer Captain uvijek jede prvi, dok Corky čuva stražu pazeći da ga nitko od naša druga dva pasa ne ometa u slasnim zalogajima", izjavio je medijima Jimmy Montez, presretni Corkyjev vlasnik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara