Linda ima samo 7 godina i svake nedjelje volontira u Noinoj Arci

Linda ima samo 7 godina i svake nedjelje volontira u Noinoj Arci
123rf.com

NOINA Arka jedina u Hrvatskoj ima ovako mlade i divne volontere i ambasadore. Njihov najbolji predstavnik je Jurica, kojem se priključila i Linda, učenica prvog razreda. Linda dolazi svake nedjelje, bilo hladno ili vruće.

Dolazi sa svojom obitelji, a svima u školi govori kako nedjeljom ide šetati pse te im prepričava njihove priče i sudbine. Linda bi dolazila i subotom, no ona je mažoretkinja pa tada ima druge obveze.

Većina pasa pod skrbi Noine Arke veća je i teža od malene Linde, no ona se njih ne boji i šeće ih bez problema, a sve njuške je obožavaju, što nije ni čudno jer mala šaptačica psima uvijek skriva u rukavu neku poslasticu, ima nježne riječi za njih i spremna je maziti ih koliko god treba.

Linda i Jurica su primjeri djece velikog srca koji volontiraju u svoje slobodno vrijeme kako bi se psi koji su bili napušteni osjećali bolje i sretnije.

Svaka čast malenoj Lindi i njenom kolegi Jurici što svoje vikende odvajaju za pse. Budite i vi kao ova divna djeca i posjetite prihvatilište Noine Arke te barem vikendom prošećite nekog usamljenog psa. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara