Ljuti buldog rastrgao kostim za Halloween i poslao svim vlasnicima važnu poruku

Ljuti buldog rastrgao kostim za Halloween i poslao svim vlasnicima važnu poruku
Screenshot: Rumble

PRIJE nego što udomite ljubimca, bitno je shvatiti jednu stvar. Ljubimci nisu igračke. Bića su to s osjećajima i potrebama, a prema njima se trebamo odnositi kao prema vlastitoj djeci jer briga o ljubimcu slična je brizi o djeci. Razlika je u tome što djeca s godinama nauče biti samostalna, a psi to ne mogu biti.

Uvijek ovise o nama kada je riječ o hrani i obavljanju nužde. Osim toga, kao i svim drugim bićima, i njima je potrebna ljubav i pažnja. Iako su nam životinje često smiješne kada se nađu u ulogama ljudi, njima se takve stvari uglavnom ne sviđaju. Neki ljubimci ne vole kada ih nosate kao djecu pa to nemojte ni činiti.

Neki ne vole da ih dirate na određenim dijelovima tijela. Mnogi ne vole kada ih se gnjavi. Ovaj ljubimac dobio je kostim za Noć vještica. Iako se zapravo radi samo o dijelu kostima, njemu to nije zabavno.

Postoje ljubimci koji se vole oblačiti u različite krpice, no ovaj malac nije jedan od njih. On je svoj kostim odlučio skinuti i uništiti, a za štetu koju je počinio nije kriv on, već vlasnik. Što vi mislite o oblačenju životinja?

Source: Angry Frenchie destroys Halloween costume by CutestFrenchBulldog

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara