Mačka se skrivala po kući i tresla od straha, razlog je šokirao vlasnike

Mačka se skrivala po kući i tresla od straha, razlog je šokirao vlasnike
Screenshot: YouTube

ŽIVJETI s četiri mačke u ne baš velikom stanu - pravi je izazov. Ako te mačke iz nekog razloga razdvojite pa nakon određenog vremena ponovno spojite, mogao bi nastati problem. Upravo to dogodilo se ovoj slatkoj obitelji. Povratkom četvrte mace u njihov dom počele su se događati čudne stvari.

Maca Salgu počela se skrivati u najmračnije kutke stana, a jednom je čak ušla u hladnjak. Kada bi je pronašli, drhtala bi i ne bi htjela van iz svog skrovišta. Vlasnicima nije bilo jasno, no ubrzo su shvatili da je jedna od ostale tri mace neprestano napada. Salgu se nije mogla obraniti od tih napada pa je sigurnost tražila skrivajući se tamo gdje je nitko neće vidjeti i gdje nikome neće smetati.

Kada su njezini vlasnici u sve upleli stručnjaka, on im je rekao da mačke često znaju biti teritorijalne te da to nije ništa čudno. Lijek za sve bio je stvoriti Salgu njezin prostor te polako pustiti druge mačke da joj priđu te da ponovno postanu prijateljice. Njegov je savjet upalio, a sve to možete vidjeti u videu koji slijedi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara