Mađioničar izveo trikove pred psima, njihove reakcije su neprocjenjive

Mađioničar izveo trikove pred psima, njihove reakcije su neprocjenjive
Screenshot: YouTube

VEĆINA ljudi voli mađioničarske trikove. Ono što nam je neshvatljivo i mistično najčešće nas najviše privlači. Posebno je doista zabavno i zanimljivo gledati majstore iluzije koji su savladali najčudesnije mađioničarske trikove. No što je sa psima? Je li i njima "čarobiranje" zabavno ili ih samo zbuni i naljuti?

Odgovor ima mađioničar Jose Ahonen koji je svoje trikove odlučio pokazati upravo psima. Za to mu je bila potrebna pseća poslastica, a drugi sastojak je, naravno, tajna. Neki to nazivaju spretnim rukama, a neki pravom čarolijom. Mi se nećemo petljati u to, jer su glavni likovi ovog slatkog i smiješnog videa psi pa ćemo na njima zadržati fokus.

Njihove su reakcije urnebesne. Jose im je najprije ponudio pseći keksić, a kada je keksić magično nestao, počeo je pravi show. Psi su bili užasno zbunjeni i tragali su za svojom nagradom. Neki su se okretali oko sebe, neki su zabijali njušku u travu, a neki su otišli i korak dalje pregledavajući mu jaknu i džepove. Njihove luckaste reakcije pogledajte u videu koji slijedi. Sigurni smo da će vas nasmijati. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara