Mali pas ima još neviđenu reakciju na odlaske u park, sigurno će vas nasmijati

Mali pas ima još neviđenu reakciju na odlaske u park, sigurno će vas nasmijati
Screenshot: YouTube

SVI dobro znamo da psi obožavaju odlaske u šetnju i prirodu. Osobama koje se odluče udomiti psa uvijek se poručuje da ne uzimaju ljubimca ako nemaju vremena za duge šetnje i odlaske u parkove. Kada ih vlasnici odvedu u prirodu i kada osjete slobodu koju nemaju u svojim domovima, psi često ne žele napustiti to mjesto.

Psima odlasci u parkove donose jednaku radost kao djeci odlasci u dućane s igračkama. Ondje ih čeka toliko čupavih prijatelja i prostora za trčanje i igranje. Neke je pse nemoguće otjerati doma i tada nastaju veliki problemi. Neki se prave da su mrtvi, neki bježe svojim vlasnicima, a neki glasno protestiraju.

No postoje i oni koji se toliko uzbude kada čuju riječ "park" ili kada dođu na mjesto događaja. Ovaj malac jedan je od njih, no on je nešto drugačiji od svih pasa koji spadaju u tu kategoriju. Dok većina njih zavija, laje i maše repićima, ovaj psić stoji ukipljen i slini od sreće. Kako to izgleda možete vidjeti u kratkom videu koji slijedi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara