Najgora mačka na svijetu traži dom: "Mislili smo da je bolesna, no ona je zla"

Najgora mačka na svijetu traži dom: "Mislili smo da je bolesna, no ona je zla"
Foto: Facebook

UDOMLJAVANJE ljubimca predivna je odluka kojom spašavate najmanje dva života - život svog novog ljubimca i život lutalice koja će u azil doći na njegovo mjesto. No ponekad je teško odlučiti se za jednog od hrpe ljubimaca koji žude za domom i vlasnikom. Azili i udruge često pomognu onima koji nisu te sreće da odmah kliknu s nekim od pasa ili mačaka. Oni iskreno i opsežno govore o svojim ljubimcima jer im žele vlasnike koji neće odustati od njih.

Nisu svi ljubimci za sve ljude i to je potpuno u redu. Zbog toga je iskrenost i više nego dobrodošla kada je o ovome riječ. No jedno je sklonište bilo malo iskrenije od drugih. Volonteri iz Mitchell County Animal Rescue skloništa napisali su status koji je oduševio tisuće ljudi. Putem tog statusa predstavili su "najgoru mačku na svijetu" i pozvali ljude da je udome.

 

"Ovo je Perdita. Upoznajete je na vlastitu odgovornost jer ona nije za slabiće. OBOŽAVA buljiti u tvoju dušu dok se ne budeš osjećao kao da se više nikada nećeš smijati. Najdraži film joj je Pet Cemetery, specijalnosti su joj skakanje na ljude, plašenje ljudi, vrebanje u mračnom kutu sobe i gluma (Perdita je uspjela uvjeriti osoblje skloništa da je bolesna, no veterinari kažu da je samo zla).

MRZI ružičastu boju, mačiće, pse, djecu, Disney crtane filmove, Božić i zagrljaje. Slobodna je i apsolutno spreman biti socijalno neprilagođena i čudna s jednako čudnim vlasnikom koji zna što znači osobni prostor", stoji u oglasu koji, kao što vidite, nije baš za svakoga. Nadamo se da će Perdita vrlo brzo naći svog čudnog čovjeka jer svi dobro znamo da vlasnici ne biraju mačke, već mačke biraju njih. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara