Nakon što je stavila bebu na spavanje uhvatila je psa kako čini nešto čudesno

Nakon što je stavila bebu na spavanje uhvatila je psa kako čini nešto čudesno
Foto: Reddit/Rally8889

DA su ljubimci i djeca savršen spoj, to znaju mnogi ljudi. No dobar odnos između djeteta i ljubimca nije nešto što se rađa preko noći. Potrebno je ljubimce pripremiti na novog člana u obitelji te, naravno, dobro socijalizirati. Isto tako, nužno je pokazati djeci od najranijih dana da ljubimci nisu igračke te ih naučiti ispravnom ponašanju i odnosu prema psima, mačkama i drugim krznenim i manje krznenim ukućanima.

Hijinks je ulogu čuvara svoje malene vlasnice odmah prihvatio te se pokazao kao odličan "stariji brat". Kada su beba i vlasnica došle kući iz bolnice, bio je nježan, pažljiv i vrlo oprezan. Kraj bebe je, kako kaže njegova vlasnica, vrlo tih. No on se nije zaustavio samo na tome. Prije nekoliko dana vlasnica ga je uhvatila u čudesnom djelu.

Nakon što je otišla uspavati bebu Hijinks je uzeo svoju omiljenu igračku i položio je u njihalicu te ju je počeo njihati njuškom. Vlasnica nije mogla vjerovati što vidi i morala je cijeli taj prizor snimiti te podijeliti s ostatkom svijeta. Ovo je pravi dokaz da psi, baš kao i djeca, upijaju ono što njihovi vlasnici čine. Stoga budite dobra osoba i dobar vlasnik da biste imali još boljeg psa. U nastavku pogledajte preslatki video koji je oduševio cijeli svijet. 

My dog is mimicking me putting my newborn in a rocker using one of her toys
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara