Napustio je svog ljubimca i ostavio ga na plaži s tumorom teškim 20 kilograma

Napustio je svog ljubimca i ostavio ga na plaži s tumorom teškim 20 kilograma
Screenshot

HENRY je zlatni retriver kojeg su spasioci pronašli na plaži u Kaliforniji. Prvo su danima kružile priče o bolesnom psu koji spava tamo, a kada je tužna priča konačno došla do prave osobe, uslijedio je i sretan trenutak za psa.

Valerie Schomburg iz skloništa Newport Beach Animal je čula za njegov slučaj i odlučila je da ga mora hitno ići spasiti.

Kada ga je ugledala, ostala je u šoku. Pas je jedva hodao, a tumor koji je imao na sebi je bio težak 20 kilograma. Ona mu je dala ime Henry i krenula je u akciju spašavanja i prikupljanja pomoći za sirotog psa.

Sakupila je dovoljan iznos da se zloćudna izraslina makne, a veterinari su izjavili da je imao sreće i da je pravo čudo što mu se tumor nije proširio po čitavom tijelu i kako je uopće sve to sam preživio.

Dragi zlatni retriver se oporavio i njegova spasiteljica Valerie mu je pronašla novu obitelj koja će se dobro brinuti za njega. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara