Nestašna kujica uhvaćena na djelu, njezina reakcija je neprocjenjiva

Nestašna kujica uhvaćena na djelu, njezina reakcija je neprocjenjiva
Screenshot: YouTube

IAKO su ljubimci naši najbolji prijatelji koji nas baš nikada ne napuštaju, moramo priznati da ni oni nisu savršeni. Oni, također, naprave neku glupost i zbog toga se postide i bude im neizmjerno žao. Ponekad je to nered, nekad pokidaju stvari koje ne bi smjeli dirati, katkad nam pojedu ručak, a nekad to bude kombinacija ovih stvari.

Internet je prepun dokaza i videa koji ukazuju na to da naši ljubimci shvaćaju što im govorimo. Oni vrlo brzo i lako uče te dobro znaju što u svom domu smiju raditi, a što ne smiju. Ponekad, kad njima to odgovara, prave se da nas nisu razumjeli ni riječi. Ponekad jednostavno prekrše neka pravila. To učine iz dosade, kada su sami i kada im fale njihovi ljudi i igra s njima.

Postoje oni ljubimci koji će, nakon učinjenog, pokušati sakriti sram, oni koji će se praviti da nisu napravili ništa i oni koji neće moći pogledati nigdje osim u pod zbog prevelikog srama. Kujica iz ovog smiješnog videa popela se na krevet svojih vlasnika i uživala je u svom "grijehu". Kada su je vlasnici uhvatili, imala je urnebesnu reakciju. Pogledajte video do kraja, sigurni smo da će vam izvući osmijeh na lice. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara