Nevjerojatna transformacija: Od nepokretnog pretilog psa do aktivnog ljubimca

Nevjerojatna transformacija: Od nepokretnog pretilog psa do aktivnog ljubimca
Screenshot: YouTube

OVAJ je pas težio gotovo trideset i pet kilograma kada je došao u svoj novi dom. Njegova nova vlasnica čula je za njegovu priču i znala je da ga mora spasiti. Stari vlasnici molili su ljude za pomoć, a ova se žena odmah odazvala. Odlučila je promijeniti njegove navike te trudom, radom i ljubavlju istopiti višak kilograma s njegovog bespomoćnog tijela.

On je bio toliko debeo da se nije mogao kretati. Njegove šapice više nisu dodirivale pod i jedina njegova "aktivnost" bila je ležanje. Malo po malo, kilogrami su se topili, i kada su šapice konačno dotaknule pod, počeo je pomalo hodati.

Njegova vlasnica kaže kako je znala da u njemu čuči razigrani pas te kako je u njegovim očima vidjela da se želi pridružiti ostalim njezinim psima u igri i aktivnostima. Kroz godinu dana puno su šetali, puno manje ga hranili i kilogrami su se otopili. Ova je žena uspjela u svom naumu, a transformacija njezinog ljubimca šokirat će vas. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara