Njemački ovčar ugledao malenog mačića u "nevolji" pa mu pomogao na presladak način

Njemački ovčar ugledao malenog mačića u "nevolji" pa mu pomogao na presladak način
Screenshot: YouTube

MAČKE i psi često su prikazani kao najveći neprijatelji u mnogim pričama. No je li to doista tako? Ekipa s Index Ljubimaca ne bi se složila s tim. Tom rivalstvu u prilog nikako ne idu priče o prijateljstvima mačaka i pasa, a mi smo ih imali baš puno. Mace i psi mogu biti neprijateljski nastrojeni, no to se događa kada ih bez opreza i upozorenja stavimo jedne pred druge prvi put.

No to nije ništa čudno. Životinje su uvijek oprezne u novim okolnostima. No kada ih od malena učimo jedne na druge, oni gotovo uvijek postaju najbolji prijatelji. Psi su nevjerojatno brižni, uvijek su tu kada ih trebamo, a često osjete i ono što nikome ne kažemo i ne pokažemo.

U takvim su situacijama podrška, no ne samo ljudima već i drugim životinjama. Njemački ovčar Tyson iz ovog videa pravi je dokaz za to. On je svog novog cimera mačića odlučio pogurati i pomoći mu kada je vidio koliko se bori sa strašnim stepenicama. Nakon što mu je pomogao da dođe do vrha, legao je kraj njega te je uslijedilo duuuugo maženje. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara