Odradili su zaručničke fotke u azilu, no nisu imali pojma kako će to završiti

Odradili su zaručničke fotke u azilu, no nisu imali pojma kako će to završiti
Foto: Instagram

DANAS je sve drugačije, napredak tehnologije, društvene mreže i internet dovele su nas do promjena u apsolutno svemu. Više otkrivamo o sebi, više dijelimo osobne stvari koje naši roditelji, djedovi i bake vjerojatno nikada o sebi ne bi otkrili, bilježimo trenutke koje prije nikada nismo i dajemo ih u javnost.

Promjene su se dogodile i kod ceremonija i običaja koji su nekada bili puno jednostavniji. Danas postoje zaručničke fotografije, fotografije nastale nekoliko dana prije vjenčanja, fotografije snimljene na dan vjenčanja i tako u nedogled. Nekima je to super stvar jer tako izrađuješ dnevnik koji ti neće dopustiti da nešto zaboraviš, nekom drugom to je pretjerivanje.

No bez obzira na to u koju od ove dvije grupe spadate, ove pred-vjenčane fotke svidjet će vam se ako ste ljubitelji životinja. Ovaj mladi bračni par ne voli se fotografirati. Poziranje ih čini nervoznima, no unatoč tome nisu odustali od toga da ovjekovječe svoje posebne dane.

Smislili su genijalnu ideju za shooting u koji su uključili maca i pse koji nemaju dom. Na kraju cijele te priče dobili su preslatke fotke, a doma su poveli jednu macu i pružili su joj drugu šansu za život. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara