Ova medvjedica znala je samo za tugu i patnju sve dok je nisu spasili

Ova medvjedica znala je samo za tugu i patnju sve dok je nisu spasili
Screenshot

PRIJE više od 30 godina mladunče medvjeda imenom Fifi stiglo je u zoološki vrt u Pennsylvaniji. Ona je zajedno s drugim medvjedima godinama bila mučena i tjerana da izvodi razne teške trikove. Nakon što se zoološki vrt zatvorio, Fifi je stavljena u stari zahrđali kavez, u kojem je imala samo kućicu za pse kao skrovište. Fifi je propadala fizički i psihički.

Njeno krzno postalo je sve rjeđe, svakim danom je sve više mršavjela i živjela je u užasnim bolovima zbog neliječenog artritisa. Njen svaki korak bio je bolan i težak. 2015. godine Fifi je dobila priliku za bolji život. Premještena je u sklonište za divlje životinje gdje su joj pružili svu potrebnu medicinsku skrb i adekvatan smještaj. Ova draga medvjedica počela se polako oporavljati, krzno joj je postalo blistavo i svakim je danom sve snažnija i veselija.

Ove godine je prvi put hibernirala, što svih ovih godina nije mogla. Nadamo se da će Fifi sada sretno živjeti jer je to apsolutno zaslužila.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara