Ova žena udomljava životinje koje nitko nije htio

Ova žena udomljava životinje koje nitko nije htio
Screenshot: YouTube

SVI dobro znamo da su azili prepuni i da se tisuće volontera trude svakoga dana kako bi im pronašli domove. No postoje životinje kojima je dom jednostavno nemoguće naći. Takve su životinje najčešće rođene s raznim deformitetima i njihovo udomljavanje iziskuje više truda i rada. Mnogim je ljudima to previše pa takve životinje ne žele dovesti u svoj dom.

Ova žena razmišlja drugačije. Ona odlazi u azile kako bi pronašla životinje koje su svi odbacili i dovodi ih u svoj dom. Neke od tih životinja ne mogu se ni kretati. Little Bird je psić kojeg svi nazivaju čudom jer je preživio nešto što mnogi ne bi.

Iako nema dio vrata i jednu nogu, on je uspio prohodati. Sve životinje koje se nalaze na imanju ove žene vole se i nevjerojatno su povezane. U svijetu koji je prepun ljudi koji odbacuju ovakve životinje, divno je vidjeti nekoga kome je stalo. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara