Ovako izgleda osmijeh psa koji je konačno pronašao dom

Ovako izgleda osmijeh psa koji je konačno pronašao dom
Screenshot

TYRION je pronađen 2015. godine u Los Angelesu kako luta uz rub prometne autoceste, riskirajući da ga udari automobil. Pronašli su ga članovi organizacije za zaštitu životinja Hope of Paws, kojima je netko dojavio kako autocestom luta pas.

Opisujući prvi susret s njim, Eldad Hagar, osnivač navedene organizacije, za thedodo.com navodi kako je Tyrion bio "nervozan i šokiran", pokušavajući se sakriti ispod njegovog automobila.

Nakon što su ga konačno uhvatili, hitno su ga odvezli veterinaru koji je na njegovom tijelu otkrio više od 200 krpelja.

Prvih nekoliko dana nakon spašavanja jadni pas samo je spavao, vraćajući polako svoju snagu. Zahvaljujući ljudima koji su mu pružili puno pažnje i ljubavi, polako se oslobađao strahova i ponovno počeo mahati repom.

Nekoliko mjeseci kasnije Tyrion je pronašao novi dom, u kojem je čak dobio i novo ime - Amos!

Odrastajući uz dvije djevojčice i njihove roditelje, Amos se potpuno promijenio.

Za razliku od toga kako je izgledao prije udomljavanja, kada je bio tužan i prestrašen, nakon udomljavanja Amos svojim osmijehom pokazuje kako je na njega djelovala činjenica da je konačno pronašao dom pun ljubavi!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara