Pas čekao vlasnika na staroj fotelji danima u šumi, no on nije došao

Pas čekao vlasnika na staroj fotelji danima u šumi, no on nije došao
Foto: Sharon Norton

SVIJET zna biti okrutno mjesto, osobito za ljubimce koji su nekome bili samo prolazna atrakcija. Takvi se ljubimci nađu sami na ulici, na njivama blizu prometnica ili u šumama daleko od ljudi. Ovaj je psić trebao uginuti sam. On nije shvaćao da ga njegov vlasnik ostavlja zajedno sa starom foteljom i pokvarenim TV-om. On je strpljivo sjedio na toj fotelji i čekao svog vlasnika da se vrati.

No to se, nažalost, nije dogodilo. Ipak, maleni pas imao je sreće. Netko ga je vidio te je pozvao policiju. Policajka Sharon Norton odmah je otišla u šumu, ponijela je i hranu i najprije ga je nahranila. Kaže kako to nije najgori slučaj napuštanja koji je vidjela, no prestravilo ju je to što je psić danima bio sam.

Toliko dana bez vode i hrane dovelo ga je do toga da izgleda poput kostura. Najgore je što psi koji su odbačeni uglavnom nemaju čip pa vlasnicima koji su ih izbacili na ulicu bez trunke žaljenja nitko ne može ništa. Norton se nada da će psića netko prepoznati te povezati s vlasnikom. No sada je samo bitno psu naći stalan dom. Trenutno je u azilu, gdje se oporavlja i čeka svoju drugu šansu za, vjerujemo, puno ljepši život. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara