Pas Kiko ima rak, njegov najbolji prijatelj ga tješi i pomaže mu svaki dan

Pas Kiko ima rak, njegov najbolji prijatelj ga tješi i pomaže mu svaki dan
Foto: Instagram/Kiko and Watson

PAS Kiko i njegov sustanar i najbolji prijatelj Watson svojim dirljivim fotografijama i videima osvojili su cijeli svijet. Oni sve čine skupa. Obožavaju se igrati, odmarati, ležati jedan kraj drugoga i ići u avanture sa svojom vlasnicom. No dogodilo se nešto što je razbilo tu idilu.

Kiku je dijagnosticiran rak, a zbog toga su mu morali amputirati nogu. Watson sve to osjeti i neprestano se trudi uljepšati mu dane i unijeti ljubav i bar malo šarenila u njegovu svakodnevicu. Uvijek je kraj njega, obasipa ga pusicama i zagrljajima te pazi na njega.

Nedavno je njihova slatka obitelj dobila još jednog člana, neodoljivu crnu kujicu koja je udomljena s ulice. U nastavku vam donosimo njihove čarobne fotografije kojima su osvojili svijet. Nadamo se da će Kiko uspjeti pobijediti ovu tešku bolest, a sigurni smo da će mu njegovi prijatelji cijeli taj proces olakšati i uljepšati koliko god je moguće. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We love our pets, they are family and we care about them. So I had the opportunity to ask a Purina nutritionist anything while working with @beyondpetfood #ad Dr. Kurt answers to my questions, How important is variety in your dog’s diet? Just like humans, every dog has different taste preferences. You want to take their preferences into account and provide a variety of textures and flavors. Are grain free foods actually better? Unless your dog has a grain allergy, grains are not harmful. The myth that grains cause allergies isn’t supported by veterinary medicine and in fact grains are a good source of sub nutrients are beneficial for most dogs.

A post shared by ᴡᴀᴛsᴏɴ ᴀɴᴅ ᴋɪᴋᴏ (@wat.ki) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara