Pas lutalica spasio život ozlijeđenom biciklistu

Pas lutalica spasio život ozlijeđenom biciklistu
Screenshot Facebook

MARTIN Ion nije ni sanjao što će mu se sve dogoditi na njegovom putu biciklom po Rumunjskoj. Usred ničega imao je nesreću u kojoj je teško nastradao. Prilikom pada slomio je ključnu kost i kuk mu je bio dislociran.

Nije mogao ustati i ležao je na hladnoj zemlji na planini Semenik, no imao je sreće da ga je pratio jedan pas lutalica. On je jedno vrijeme trčao uz njegov bicikl, a kada je Martin pao, pas ga nije htio napustiti i ležao je pokraj njega.

Svojim tijelom ga je grijao i tako ga spasio od hipotermije i smrti. Kada je došla hitna pomoć, pas se i dalje nije htio maknuti od ozlijeđenog Martina - on je znao da ga mora čuvati.

Martin je odvezen u bolnicu Timisoara gdje mu je pružena prva pomoć. Objasnio je da je na cesti naišao na rupu koju nije mogao izbjeći te je pao s bicikla.

Nije se mogao pomaknuti od bolova, a pas lutalica je sjeo pokraj njega i počeo ga grijati. U toj nesreći koja se dogodila prije nekoliko dana i ovaj dragi pas imao je sreću pa je pronašao svoj novi dom.

Sada se zove Max i uživa u svom životu. Bravo za ovog divnog i hrabrog psa što nije ostavio Martina samog i drago nam je što se dobro dobrim vraća jer je Max to svakako zaslužio. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara