Pas pokušao piti vodu iz WC školjke pa mu se dogodila najsmješnija nezgoda

Pas pokušao piti vodu iz WC školjke pa mu se dogodila najsmješnija nezgoda
Screenshot: YouTube

PSI vole raditi čudne stvari i ako kod kuće imate jednog, sigurni smo da ste se s tim odavno pomirili. Nakon nekog vremena prestanete se pitati zašto njušku vole gurati u smeće ili košaru za prljavi veš. Više vas ne čudi to što su mu smrdljive čarape omiljena igračka ili što vam vole lizati stopala nakon cjelodnevnog rada.

To je ona čudna crta njihove osobnosti, a u nju spada i ispijanje vode iz WC školjke. Bez obzira na to što svaki normalan vlasnik vodi računa da njegov pas uvijek ima svježu vodu, mnogi će se psi poslužiti vodom iz kupaonice. Mnogi od njih nikada ne budu uhvaćeni na djelu, no njihovi vlasnici otkriju tragove vode po kupaonici, a i oko njuške.

No bokser iz naše priče nije bio te sreće. Njemu su vlasnici odmah mogli dokazati krivnju. Dok je vlasnica vodila računa o svom bebaču, pas se odlučio počastiti u kupaonici. Nije imao pojma da će na sebi imati najsmješniji mogući dokaz.

Nakon što se dobro napio, izvukao je glavu iz "izvora" te sa sobom ponio suvenir. Naime, bokseru se glava zaglavila u dječjoj WC dasci. Njegova vlasnica htjela ga je izgrditi, no jedino što je uspjela bilo je kroz smijeh mu reći da se to dogodi kada pije vodu iz neprimjerenih izvora. Sigurni smo da ni mi ne bismo bili bolji u grđenju i izricanju kazne jer ovo je stvarno presmiješno. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara