Pas poludio kada je ugledao vlasnicu nakon par sati, njegova reakcija je hit

Pas poludio kada je ugledao vlasnicu nakon par sati, njegova reakcija je hit
Screenshot: YouTube

DOBRO znamo da naši psi pate kada ih ostavimo same. Nekada ta razdvojenost traje danima, nekada nekoliko sati, a ponekad samo nekoliko trenutaka. No njima je svejedno, nedostajat ćemo im jednako jako kada ih napustimo na kraći ili dulji period. I vlasnicima je jednako teško razdvojiti se od ljubimaca.

Često obaveze i posao ne dozvoljavaju da naše ljubimce vodimo sa sobom. Nekada zbog poslovnog puta ili nekih drugih obaveza svoje ljubimce moramo ostaviti nekome na čuvanje, a to zna biti bolno i za jednu, i za drugu stranu.

No ljudi ipak teže shvaćaju ljutnju i tugu ljubimaca koji ostanu sami na samo nekoliko trenutaka. Nekima, pak, nije jasno kako se mogu toliko veseliti za toliko malo vremena razdvojenosti. No mi znamo da je to ono što ih čini toliko posebnima. Psić iz videa nije vidio svoju vlasnicu nekoliko sati, a njegova urnebesna reakcija pravi je hit. Pogledajte je u videu koji slijedi i uljepšajte si dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara